Inspira secundària

De Inspira Secundària
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Qui som

Som un grup de professorat de secundària, mestres, famílies i persones interessades en la renovació pedagògica a la secundària.

Què volem

Volem que l’ adolescent pugui fer de la seva secundària una experiència que l'ajudi a atendre les seves necessitats de creixement, vinculació i exploració, i a seguir desenvolupant eines (personals i acadèmiques) que li permetin dirigir autònomament i conscient la seva vida actual i futura.

Volem posar mirada, escolta i confiança en el treball diari d'aprenentatge dels adolescents.

Volem educar per la vida, que l'adolescent tingui les eines per trobar un lloc a la societat adient a la seva forma de ser i viure.

Què fem

Ens trobem, compartim, ens formem, tenim una wiki, uns fòrums i altres eines digitals, fem xarxa entre centres de secundària i amb centres de primària afins, amb col·lectius de mestres i entitats implicades en la renovació pedagògica.

Inspira a loomio

Properes trobades

Activitat dels nodes territorials

Documentació Jornada Inspira 2016

Prezientació

Llegeix el Projecte Pedagògic que hem elaborat.
Participa

Debatem, fem propostes i les votem fent servir l'espai d'inspira a loomio. Uneix-t'hi per participar.

Loomio és el nostre espai principal de discussió.

Si vols involucrar-te organitzativament al grup també et pots subscriure a la llista de correu secundariainspirats-arroba-googlegroups.com.

La llista ens serveix per a compartir informació, estar en contacte, organitzar coses, fer preguntes, avisar dels debats i decisions obertes a loomio...

Si vols, pots consultar quan són les properes reunions per participar-hi. T'hi esperem!

Si ja ets membre de la wiki, pots consultar les Actes de reunions per saber què s'ha estat movent a les últimes trobades

També piulem a twitter @Inspira2a -> segueix-nos o escriu-nos-hi

Afegeix-te al Mapa territorial d'Inspira Secundària, afegeix la teva ubicació per crear nous nodes territorials a Inspira Secundària