Jornades Inspira/2016/Amal Taznaqt

De Inspira Secundària
Dreceres ràpides: navegació, cerca
LOGO AMAL.gif

Durant la Jornada Inspira 2016 es recolliran diners per tal d'ajudar a l'associació Amal Taznaqt a enviar material escolar a l' escola de Taznaqt, poblat situat al sud-est del Marroc. L'associació Amal Taznaqt fou creada per a dur a terme projectes de millora en el desenvolupament de la població més desfavorida de la zona. L'objectiu de l'associació és ajudar a les persones sense recursos, especialment nens i nenes i dur a terme treballs en el poble que permetin millorar la qualitat de vida de la població.

Quin material s'enviarà

El material són joguines i material escolar que han donat diverses institucions, principalment el Centre Juvenil "El Sitio de mi recreo" de Vallecas, i l' empresa Envera, dedicada a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional.


A què van destinats els diners

El dinero que necesitamos actualmente, sería el equivalente a facturar unas 10 maletas de unos 20 kgs, con la compañía Ryanair, que son 30 euros por maleta. Pero evidentemente cualquier aportación es bienvenida.

Sobre l'associació

"La asociación Amal es una organización sin ánimo de lucro afincada en Taznaqt, pueblo cercano a la ciudad de Errachidia, situada al sudeste de Marruecos. Esta asociación ha sido creada para realizar proyectos de ayuda y mejora en el desarrollo de la población más desfavorecida de esta zona. El objetivo de la asociación es ayudar a las personas sin recursos, especialmente los niños, y realizar trabajos en el pueblo que permitan una mejor calidad de vida para la población.
                                Objetivos generales 

• Atender la pobreza y la falta de recursos de la población de la zona, especialmente del pueblo Taznaqt, en la medida que nos sea posible.

• Promover proyectos y actividades de ámbito social, cultural y educativo, ya que éstos no suelen darse desde las administraciones marroquíes, para enriquecer el desarrollo de la población, especialmente en el caso de los niños.

• Favorecer y promover intercambios culturales entre los voluntarios, coordinadores y la población, desde el respeto y el aprendizaje, para conocer la cultura y tradiciones, y desarrollar compromisos personales en actividades de grupo, realizando trabajos colaborativos.


Com es poden fer aportacions

  • Durant la Jornada Inspira hi haurà un pot per fer aportacions al costat de la taula d'informacions.
  • Després de la Jornada Inspira al número de compte

Asociación Amal Taznaqt La Caixa IBAN: ES29 2100 0718 5401 0094 5396 BIC/ SWIFT: CAIXESBBXXX

Contacte i seguiment posterior

  • Podreu posar-vos en contacte amb l'associació per mig del correu info@amaltaznaqt.org, i farem un seguiment per tal que veieu com arriba el material als nens i nenes de Taznaqt