VII REUNIÓ GRUP DE TREBALL INSPIRA SECUNDÀRIA

De Inspira Secundària
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Ass. Rosa Sensat, 2 d’octubre 2012 Assisteixen: Ester, Júlia, Salva, Anna, Diego

Agenda pel curs
Per tal de planificar els dies de trobada del curs i comptant amb l’opinió de tots els integrants del grup hem considerat que la forma més adient seria fer una enquesta sobre els dies de la setmana disponibles. Considerem que fer la valoració en la trobada d’avui no reflectiria l’interés de tot@s. Creiem que la millor forma és plantejar un doodle, de manera que els tres dies més votats seran els dies, que de forma rotativa ompliran l’agenda del curs. Es farà una trobada un cop al mes aproximadament. Si un dels dies més votats fos un dissabte, seria a les 12h i la rotació seria geogràfica. El Salva és l’encarregat de penjar el doodle. Tindrem com a dia màxim per opinar el 14 d’octubre.
La següent trobada es farà a finals d’octubre-principis de novembre. Per a que els resultats de la votació tinguin bona acceptació grupal, creiem que és molt important que hi hagi un compromís moral amb els dies votats.

Model de reunió.
-Temporització dels punts d’ordre del dia.
- Procurar en la mida del possible deixar un espai temporal per fer debat pedagògic per tractar un tema específic. La propera trobada es proposa: “Com encabir el nostre projecte pedagògic ideal a l’educació pública?”

Prezi-wiki
L’Anna penjarà el prezi a la wiki, allà on diu presentació. Hem de recordar que ens faltava penjar el logo d’inspira. Algú sap com fer-ho?

Visites
Recordem que al final del curs passat vam estar en contacte amb l’IES Montgròs de Sant Pere de Ribes. Hauríem de reprendre el contacte per fer una visita aquest curs.

Colònies
Tenim pendent triar el dia i lloc per fer les estades pedagògiques de formació i de continuació del projecte. Hi ha idees??

Cursos-wiki
Si algú ha fet algun curs de formació que cregui que val la pena aconsellar, el pot compartir a la wiki. Així podem obrir un apartat a la wiki, amb el nom de Cursos aconsellats, on puguem explicar les nostres experiències enriquidores...