VI REUNIÓ GRUP DE TREBALL INSPIRA SECUNDÀRIA

De Inspira Secundària
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Lloc: Local d'USTEC

Assisteixen: Miren, Empar, Luz, Ester, David Donat, Raquel i Adriana.

Convocatòria:

Reunió per a seguir debatent i construint el projecte pedagògic. Es proposava portar preparat:

- Mirar el vídeo de l'IES Montgròs que ens va recomanar la Noemí: <a href="http://cedec.ite.educacion.es/index.php/es/kubyx/37-aprendizaje-colaborativoy-tics-nuevo-modelo-de-organizacion-de-centro-de-secundaria">http://cedec.ite.educacion.es/index.php/es/kubyx/37-aprendizaje-colaborativoy-tics-nuevo-modelo-de-organizacion-de-centro-de-secundaria</a>

- Mirar el currículum de la nostra àrea: <a href="http://www.cacauet.org/inspirats/index.php/Fitxer:Curriculum_secundaria.pdf">Fitxer:Curriculum secundaria.pdf</a>

- Mirar el <a href="http://www.cacauet.org/inspirats/index.php/Projecte_Pedag%C3%B2gic">Projecte Pedagògic</a> que anem construint.


Acords de tasques:

- Miren: desenvoluparà una pàgina sobre l’Hort escolar dins de la part de la wiki Projecte Pedagògic

- Luz: ídem, amb l’Ambient de Matemàtiques.També mirarà quines són les hores mínimes per curs assignades a cada àrea per llei, quan el centre té un projecte singular.

- Adriana: crear un apartat de Materials didàctics on tots hi poguem anar penjant coses que ens funcionen (pot servir també a tercers) i passar al projecte pedagògic els acords presos durant aquesta reunió.

Vam quedar que qui se senti amb ganes de desenvolupar un apartat, aprofundir sobre un tema, afegir, etc. que s’hi posi. Quan es queda per escrit, el supòsit tàcit de que la resta pensen com tu es torna més tangible i genera debat. Vam reflexionar i prendre també una sèrie d’acords sobre el projecte pedagògic, que penjaré a la wiki quan tingui més temps.